Infantil Masculí 1a Catalana

L’equip infantil masculí aconsegueix la primera victòria de la temporada per 3-0 contra CV Barberà. La progressió en el joc dels joves roquetencs fa que consoliden les jugades a tres tocs i poder ser més ofensius.

Infantil Masculi CV Roquetes

Sènior Masculí 2a Catalana

El Sènior B de Roquetes va obtenir una important victòria per 3-0 contra el Club Voleibol Reus, amb parcials de 25-23 / 25-22 / 25-18.

L’equip va jugar el partit rotant als seus 12 jugadors en els tres sets.

Destaquem la gran participació i aportació positiva de cada un d’ells, on es va poder veure un equip ordenat en defensa i amb un gran joc en atac, que ens donaria un resultat molt important per a lluitar per una classificació entre els quatre primers.

Senior B Masculi CV Roquetes

Sènior Masculí 1a Nacional

Victòria per un ajustat 2-3 dels sèniors de Roquetes davant un molt bon CV Barberà. Els del Vallès, amb un gran servei i una tàctica defensiva ordenada, dificultaven el joc dels roquetencs, a partir del tercer set l’equip del Baix Ebre mostra una bona dinàmica per remuntar un 2-0 i certificar una nova victòria.

La setmana vinent, el Sènior Masculí rebrà al CN Sabadell. El Sènior B es desplaçarà al camp del CV Barberà i l’Infantil masculí rebrà el Anna Gironella Mundet.

Es podran seguir els partits en directe per → Twich

Comparteix-ho