Històrica victòria per un disputat 3-1 enfront un molt bon rival

L’equip de Cisneros Alter va provocar que els roquetencs mostressin una molt bona versió de joc per assolir l’accés a la fase d’ascens a Superlliga 2. L’equip visitant, amb una bona estratègia de servei, feia que els roquetencs haguessin d’estar a un gran nivell en recepció. D’altra banda, el bloqueig i contraatac roquetencs van funcionar a la perfecció per contrarestar l’atac de l’equip visitant.

El sènior B ha tornat a competir. Els nois del sènior es van desplaçar a Barcelona per enfrontar les panteres grogues. El partit va ser molt parell i els dos equips van mostrar moltíssimes ganes de competir. Es van jugar tres sets molt ajustats. Després de perdre els dos primers sets, el tercer es va guanyar per 35-37. En aquest moment, es va suspendre el partit perquè havia de tancar la instal·lació esportiva. Els nois, amb el marcador 1-2 en sets, esperen la resolució de la federació catalana per saber com finalitza la trobada.

Senior Masculi B del CV Roquetes

La setmana vinent, el Club Voleibol Roquetes es desplaçarà al camp del CV Barberà. Es podrà seguir el partit en directe per → Twich

Comparteix-ho