Crònica – Jornada 18 de maig 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 18 de maig de 2019

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme l’última jornada de la temporada, on la majoria d’equips han jugat a casa.

Imatge cedida per Eusebi Llaó

Sènior masculí

Els sèniors disputaven dos partits seguits per tancar la temporada.

En primer lloc rebien al Montserrat, aquests es desplaçaven amb nombroses baixes, fet que va propiciar que els roquetencs guanyessin per 3-0 amb certa facilitat.

En canvi a l’altre partit rebien al potent INEF Lleida, el partit es va decidir al Tie-break, després d’arribar al 2-2 al marcador, els joves roquetencs van encadenar un seguit d’errors al final de set que van ser decisius perquè els Lleidatans guanyessin per un 2-3. Tot i això els nois de Roquetes van mostrar molt bona actitud i bons moments de joc que en cas de consolidar-los faran que siguin un equip força competitiu.

Per acabar l’equip tècnic vol agrair als jugadors l’esforç, constància i compromís mostrat durant aquesta temporada, moltes gràcies nois.

Juvenil masculí

El juvenil masculí també tenia doble compromís, però en aquest cas a domicili.

El partit contra el Vòlei Monjos s’acabava amb una derrota per 2-3, mentre que el de Sant Adria va finalitzar amb una victòria per 1-3.

Juvenil femení

Dura derrota contra CV La Palma per 0-3 en l’últim partit a casa de les de Roquetes.

Les roqueteres van mostrar un joc irregular i insegur, que les va fer cometre massa errors no forçats. Les rivals no van afluixar en els seus potents atacs i serveis, impedint que el 3r set, dominat per les roqueteres, pogués acabar en victòria local.

Cadet femení

Últim partit a casa contra el CV Palma amb derrota per 0-3.

Les de Roquetes no van saber aturar el potent atac de les visitants. Així i tot, va haver-hi bons moments de joc i es va donar entrada a infantils que comencen a mostrar el seu potencial en categories superiors.

Infantil femení

L’equip infantil femení no ha jugat cap partit, ja que ha finalitzat la lliga en primera posició del grup bronze de la segona divisió catalana.

La pròxima jornada

Aquesta temporada ja ha arribat a la seva fi amb molt bona participació dels equips roqueteros. Ara toca descansar i començar a preparar la pròxima temporada.

Només ens queda agrair a tothom que fa possible la pràctica d’aquest esport any rere any. Gràcies per fer realitat els bons moments viscuts en aquesta històrica temporada. Esperem que la pròxima temporada sigui encara millor que aquesta. Moltes gràcies per seguir el nostre esport. T’esperem!!!

Crònica – Jornada 12 de maig 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 10, 11 i 12 de maig de 2019

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la Fase Final d’Ascens a 2a Divisió Nacional al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, on l’equip sènior masculí del Club Voleibol Roquetes s’ha classificat en el 4t lloc. La resta d’equips han ajornat la competició menys el juvenil masculí i l’infantil femení, que van disputar els seus respectius partits el diumenge a la tarda.

Imatge de l’equip sènior del Club Voleibol Roquetes.
Imatge de l’equip sènior del Club Voleibol Roquetes.

Sènior masculí

Fase d’ascens a la lliga Nacional.

Els roquetencs han disputat una gran fase final amb un alt nivell de vòlei dels equips participants.

A la primera fase es van classificar en segona posició amb una derrota per un ajustat 3-1 contra Cabezo de Torres (1r equip de Múrcia) i una victòria molt disputada per 3-0 enfront de CV Elche (2n equip de la comunitat Valenciana). Aquesta classificació donava pas a disputar les semifinals contra el potent i a posteriori guanyador de la fase final CV Sóller (1r classificat a les Balears).

A la semifinal el potencial i qualitat dels rivals feia que els roquetencs no tinguessin opcions i caiguessin per un 3-0 tot i mostrar molt bons moments de joc. El partit del 3r-4t lloc altre cop contra Cabezo de torres es repetia el resultat de la 1a Fase, 1-3.

En nom de l’equip SÈNIOR MASCULÍ volem agrair el suport rebut durant aquest cap de setmana. Ens heu fet emocionar i gaudir d’un pavelló impressionant. Ni en el millor dels somnis podíem pensar que jugaríem amb una grada tan espectacular, des de pista mirar a la grada et feia emocionar i vibrar, l’experiència ha estat espectacular!!! Us estarem sempre enormement agraïts!!

D’altra banda també volem donar mils de gràcies a la junta per l’organització d’aquesta gran fase final, us heu treballat unes fases difícilment igualables. Amb aquesta junta, el volei de Roquetes serà un club de referència.

Per acabar moltíssimes gràcies a Ajuntament, espònsors, socis, familiars, amics… I com no a la gent de la bateria, bombos, caixes de percussió, càntics… Us podem assegurar que hi ha equips de categories molt superiors a la nostra que mai rebran el que ens heu entregat aquest cap de setmana. GRÀCIES, GRÀCIES I MILS DE GRÀCIES!!!!

Juvenil masculí

El juvenil masculí es va emportar la victòria per un ajustadíssim 3-2 contra el Vikings Vòlei Prat.

Els roqueteros van patir molt, on es va decidir el partit al tail-brek per un 17 a 15 d’infart.

Juvenil i Cadet femení

Aquest cap de setmana els dos equips han ajornat els seus respectius partits, ajornant-los per al 24 de maig on es desplaçaran al camp del CECELL Lleida.

Infantil femení

Victòria de l’Infantil per 3-2 davant el CV Salou.

Partit irregular de les jugadores de Roquetes que acaben la lliga amb una victòria. Amb aquest resultat l’equip acaba primer classificat al grup de bronze amb 9 victòries i només 1 derrota.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips juguen a casa menys el juvenil masculí que juga al camp del Sant Adrià.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport. T’esperem!!!

Crònica – Jornada 04 de maig 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 04 de maig de 2019

Aquest cap de setmana tots els equips han jugat fora de casa menys el juvenil masculí que ha jugat a casa contra el C.V. Monjos.

Cartell de la “Fase Final a Segona divisió Nacional Masculina”

Sènior masculí

Doble jornada per al  sènior masculí.

Els nois roquetencs es desplaçaven a Barcelona per disputar dos partits diumenge al matí. En primer lloc visitaven al Montserrat on aconseguien una treballada victòria per 1-3. Tot seguit es desplaçaven a la pista del F.C. Barcelona, on perdien per un 3-0 però arribant als finals de set amb opcions. Cal destacar d’aquests dos partits el debut de dos juvenils, Jaume i Isak, tots dos oferint molt bon joc i una millor actitud.

Juvenil masculí

El juvenil masculí es va emportar la victòria per 3-1 contra el líder del grup, el C.V. Monjos PANSALUD.

Els roqueteros van mostrar un bon joc i van ser més decisius al final dels sets.

Juvenil i Cadet femení

El cadet i el juvenil femení van caure derrotades per un 3-0 davant el C.V. Sant Cugat en un partit on els dos equips presentaven moltes baixes.

Les de Roquetes van plantar cara en tots els sets, pero no va ser suficient per derrotar a un dels millors equips de la lliga.

Infantil femení

Victòria de l’Infantil Femení per 0-3 al camp del CV Cunit.

Partit dominat per les roqueteres en tot moment, amb dos bons primers sets i un tercer més irregular però que també s’acaben emportant.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana a Roquetes se celebra la Fase d’Ascens a Segona Divisió Nacional Masculina on el nostre equip sènior participa. Mentre l’equip juvenil i el cadet femení es desplaçaran a Lleida, i el juvenil masculí i l’infantil femení jugaran a casa el diumenge a la tarda.

Fases d’ascens

Del 10 al 12 de maig es jugaran les fases d’ascens a la lliga nacional al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, on l’equip del Club Voleibol Roquetes es va classificar el passat 30 de març.

Els equips que jugaran la fase d’ascens a lliga nacional són: Club Voleibol Elche Urban, Aludimar V. Cabezo de Torres, AD Cierzo PROLGTB+, CVS ES Tren de Sóller, Barça Voleibol “B”, Multiópticas Villena i Club Voleibol Roquetes.

Horaris de les fases finals

Moltes gràcies per seguir el nostre esport. T’esperem!!!

Crònica – Jornada 27 d’abril 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 27 d’abril de 2019

Aquest cap de setmana tots els equips han jugat a casa menys el sènior masculí que ha visitat el camp del Club INEF Lleida.

Equip infantil femení del Club Voleibol Roquetes

Sènior masculí

Partit molt igualat dels roquetencs a Lleida on cauen per un ajustadíssim 3-1, i on els finals de set es van decidir en detalls que van fer que el partit es decantés a favor dels locals.

Juvenil masculí

Victòria del juvenil masculí per 3-0 a casa contra l’equip de Vilafranca tot i no oferir el seu millor joc.

Juvenil femení

El juvenil femení va caure derrotat per un 3-1 en un partit molt igualat. Les de Roquetes van mostrar un altre cop un mal joc i no van saber contrarestar el potencial en atac de les visitants.

Cadet femení

Victòria del cadet femení per 3-1. Les de Roquetes van realitzar un gran partit on van destacar pel seu potent saque i atac.

Infantil femení

Victòria de l’Infantil Femení per 3-2 contra l’Hotel Sitges Gelida.

Les roqueteres van començar bé el partit amb un bon primer set, però els errors no forçats i la mala recepció les van penalitzar en els 3 següents. Al tie-break van tornar a mostrar el seu joc i es van imposar còmodament.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips del Club Voleibol Roquetes juguen fora de casa, menys el sènior masculí on s’ha ajornat el partit que havia de disputar.

Fases d’ascens

Del 10 al 12 de maig es jugaran les fases d’ascens a la lliga nacional al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, on l’equip del Club Voleibol Roquetes es va classificar el passat 30 de març.

Els equips que jugaran la fase d’ascens a lliga nacional són: Club Voleibol Elche Urban, Aludimar V. Cabezo de Torres, AD Cierzo PROLGTB+, CVS ES Tren de Sóller, Barça Voleibol “B”, Multiópticas Villena i Club Voleibol Roquetes.

Horaris de les fases finals

Tardeo

El pròxim 30 d’abril, i per a celebrar les fases d’ascens, des del club organitzem una festa a l’Hort de Cruells de Roquetes. A partir de les 20 h. “Enganxat a les fases”.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

Benjamin Cuevas 25 anys treballant pel Volei a Roquetes

Entrevista de Roquetes Comunicació a Benjamin Cuevas pels 25 anys del club

Amb motiu dels 25 anys del Club Volei Roquetes, entrevistem al cofundador i
president de l’entitat durant 20 anys, Benjamin Cuevas, el qui ens explica en
primera persona la història del club.

INICI DEL CLUB I MOTIUS PER LA SEVA CREACIÓ

Roquetes ha tingut sempre molta tradició en la pràctica del voleibol, sent un punt de referència en les Terres de l’Ebre. Tot va començar mitjançant les activitats escolars portades a terme al col·legi Públic Mestre Marcel·lí Domingo. Posteriorment, i per tal de donar continuïtat a les jugadores i jugadors formats durant l’etapa escolar, uns quants pares i mares, i amants del voleibol, van decidir fundar un 23 de setembre de 1993 el Club Voleibol Roquetes. Joaquin Domato Bua, va ser el president des dels seus inicis fins a l’any 1998. L’any 1998 (assemblea del 20/10) vaig ser elegit president de l’entitat.

El C.V. Roquetes es va poder fundar gràcies a l’esforç i sacrifici de moltes mares, pares, jugadores i jugadors, tot i que m’agradaria remarcar tot allò que dos amants i practicants del voleibol van fer per fundar l’entitat, es tracta de Toni Lara i Cinta Ejarque. Sense cap mena de dubte, el club és on és ara gràcies a la seva gran ajuda i passió per aquest esport.

EVOLUCIÓ DEL CLUB

De manera general, per tal de simplificar l’evolució del club, hi destacaria 2 etapes. La primera correspon a la inicial, de consolidació del club. Competicions escolars fins que
s’assoleix l’ascens a primera divisió catalana de l’equip Sènior Masculí, i a la segona divisió catalana de l’equip Sènior Femení. La segona etapa es caracteritza per mantenir l’elevat nivell competitiu dels equips sèniors, i la creació d’equips de base amb un nivell molt alt que permetrà donar solidesa i projecció al club.

Des del meu punt de vista, l’evolució del C.V. Roquetes és el resultat del treball i sacrifici de moltes persones amb directa o indirecta relació amb l’entitat, jugadores, jugadors, tècnics, membres de la directiva, espònsors i el suport per part de l’administració, socis i col·laboradors. Per altra banda, el futur del voleibol, i en particular del C.V. Roquetes, recau en els equips de base, incloent-hi l’escola de voleibol, nenes i nens molt joves que inicien el contacte amb aquest esport com eina educativa i d’amistat, i que a poc a poc els portarà al món de la competició.

RECONEIXEMENTS I SENSACIONS DURANT ELS 20 ANYS DE PRESIDÈNCIA

Entre els diferents reconeixements que el C.V. Roquetes ha obtingut m’agradaria destacar: Roquetenc de l’any 1999, finalista a Roquetenc de l’any 2008, i Premi a la Millor Entitat Esportiva del Baix Ebre l’any 2008 a causa dels èxits de la temporada 2007/2008.

Durant aquests 20 anys en els quals he estat el president, he tingut nombroses vivències o experiències, algunes d’elles molt positives i d’altres més doloroses, moments més difícils. M’agradaria destacar l’ascens a 1a Divisió Catalana del Sènior Masculí a la pista de Badia del Vallès (temporada 1999/2000), l’ascens del Sènior Femení a 2a Divisió Catalana (temporada 1998/99), els Campionats de Catalunya aconseguits per l’equip Infantil i Cadet Masculí, que van donar l’accés als Campionats d’Espanya els anys 2008 i 2010 respectivament, la meritòria 10a plaça de l’Infantil Masculí al campionat d’Espanya celebrat a Astúries (Cangas de Onís i Arriondas, any 2008), el 4t lloc del Cadet Masculí al Campionat d’Espanya a Múrcia (Los Alcazares, any 2010), i per últim, esmentar la gran satisfacció al veure com 5 dels 6 jugadors en pista de la Selecció Catalana de Voleibol (Cadet Masculí) de l’any 2010 eren jugadors del C.V. Roquetes.

Recordo de manera especial el campionat d’Espanya a Astúries, gràcies al gran esforç de part dels pares i mares i de l’administració vam poder gestionar la participació en aquells campionats. Era el primer cop que hi participàvem i mai oblidaré l’experiència viscuda amb aquells xiquets de 12 i 13 anys que lluitaven cada pilota com si fos l’últim punt dels campionats, com si cada partit fos la seva gran final. La ciutat de Roquetes, amb una població d’aproximadament 8.000 habitants ha lluitat contra clubs de grans ciutats com Barcelona, Sevilla, València i Madrid, amb molts més recursos i facilitats pel que fa a equipaments, etc.

Aquí m’agradaria recordar els inicis del C.V. Roquetes. En el seu inici, els partits es jugaven al Casal de la Raval de Cristo. Per nosaltres va ser una bona oportunitat per disposar d’una pista coberta, un petit pavelló per a la pràctica del voleibol. Naturalment, el Casal, tot i les oportunitats que ens donà, no es tractava d’un pavelló esportiu i no disposava de les característiques que la Federació imposava per poder disputar les competicions en les quals els equips del club estaven inscrits. Això va suposar nombroses discussions i acords amb la Federació Catalana de Voleibol per deixar-nos-hi jugar.

De la mateixa manera, m’agradaria agrair a l’Ajuntament i a l’Associació de Veïns de la Raval de Cristo, tota la seva gran ajuda i comprensió. Per sort, actualment ja disposem d’un pavelló esportiu i és habitual gaudir de llargues tardes de voleibol, tant en l’àmbit d’entrenaments com de competicions. Les instal·lacions actuals fins i tot permeten jugar tres partits al mateix temps.

Per altra banda, també he viscut moments difícils, moments que no m’agrada recordar però que també formen part de la nostra història com ho són les lesions de jugadors,
l’eliminació en la semifinal dels Campionats d’Espanya de 2010, i la desaparició de l’equip Sènior Femení la passada temporada.

El RELLEU

Des de fa aproximadament 2-3 anys que vaig decidir que era el moment de deixar la presidència, fer una pas al costat perquè algú altre ocupés el meu càrrec. Vaig iniciar un seguit de reunions amb diferents pares de jugadors/es, entrenadors i els mateixos jugadors dels equips sèniors. La temporada passada un gran grup de pares/mares van decidir participar activament amb la gestió de l’entitat i des d’aleshores que la col·laboració d’aquests membres ha estat clau. Així, el 19 de novembre de 2018 vam portar a terme l’Assemblea Anual del C.V. Roquetes. Com ja vaig comunicar a tots els socis de la nostra entitat el passat setembre de 2018, aquest any havia pres la decisió de deixar el meu càrrec de president.

En aquesta assemblea es va elegir a Juan Manuel Mulero Caro com a nou president del C.V. Roquetes. Es tracta d’un noi jove que ja porta molts anys treballant pel C.V. Roquetes, inicialment com a jugador, posteriorment com entrenador i membre de la junta directiva. Per descomptat, seguiré vinculat al C.V. Roquetes però, tot i que amb menys intensitat, ho faré amb les mateixes ganes i il·lusió perquè el voleibol segueixi creixent en el nostre país.

El Voleibol, tot i que es considera un esport minoritari, no ho és en el cas del municipi de Roquetes. El C.V. Roquetes té un total de 5 equips federats que juguen les corresponents lligues catalanes, amb desplaçaments molt llargs arreu del territori català. A més, l’escola de voleibol té més de 40 xiquetes i xiquets que cada divendres
practiquen aquest esport. L’objectiu del club ha estat i serà fomentar el voleibol, l’esport, en les nostres terres. Intentem fomentar el voleibol a escala d’esport de competició però també com una eina d’educació i integració. Sense cap mena
de dubte, Roquetes, el C.V. Roquetes, seguirà sent un referent del voleibol en l’àmbit nacional.

Video a la notícia

Enllaç a la notícia

Crònica – Jornada 14 d’abril 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 14 d’abril de 2019

Aquest cap de setmana tots els equips han jugat fora casa menys el sènior masculí que es va ajornar el partit.

Juvenil Masculí CV_Roquetes 2019-04-13
Juvenil Masculí Club Voleibol Roquetes

Sènior masculí

Aquest cap de setmana es va ajornar el partit que havien de disputar contra el A.A.E. Institut Montserrat.

Juvenil masculí

El juvenil masculí va guanyar per 3-0 al camp del Barberà.

Partit ben jugat pels nois de Roquetes, amb uns quants errors però que ha servit per practicar les rematades per part dels jugadors en la posició de centrals.

Juvenil femení

Derrota contundent del juvenil femení per 3-0 contra el C.V. Cerdanyola.

Les imprecisions de les roqueteres en totes les fases del joc va afavorir que el rival s’emportés els 3 sets disputats. Partit incòmode, on la tímida reacció de l’equip de Roquetes al 3r set no va ser suficient per igualar les forces i finalment va caure sense guanyar cap set. Ara toca passar pàgina i a seguir lluitant pel següent partit.

Cadet femení

El cadet femení va caure per 3-1 al camp del C.V. Cerdanyola.

Partit molt igualat on els errors no forçats al final del set van marcar la diferència. Un partit que deixa moments molt bons de joc, però on calia mantenir la concentració durant tot el partit, sobretot als últims punts.

Infantil femení

Derrota de l’Infantil Femení per 1-3 al camp del C.E.V.O.L. Torredembarra.

Les Roqueteres es van trobar amb un parell de serveis molt potents que els va dificultar molt la recepció i la possibilitat de construir jugades d’atac.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips del Club Voleibol Roquetes no tenen partit, ja que la lliga fa una parada per setmana santa.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

Enganxa’t a les fases

Portem a Roquetes les fases d’ascens a categoria nacional!

Col·labora!!!

El sènior masculí del nostre club s’ha classificat per jugar les fases d’ascens a categoria nacional. La ciutat de Roquetes acollirà la celebració de les fases del 09 al 12 de maig, però necessitem la vostra ajuda!

Fundraising with GoGetFunding

Tots fem club i tots fem volei, enganxa’t a les fases!

Crònica – Jornada 06 d’abril 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 06 d’abril de 2019

Aquest cap de setmana tots els equips han jugat a casa menys l’infantil femení que tenia jornada de descans.

Equip Sènior Masculí del Club Voleibol Roquetes

Sènior masculí

El sènior masculí perd 0-3 contra el FC Barcelona amb parcials ajustats.

Partit que es decideix en el tram final dels sets per errors no forçats en defensa i recepció. Partit d’una segona volta que no compta per la classificació, ja que el nostre equip ja està classificat per la fase d’ascens i serveix per poder donar l’oportunitat a competir a tota la plantilla.

Juvenil masculí

El juvenil masculí perd a casa per 1-3 contra el CV Vall d’Hebron en un partit on la recepció dels roqueteros va ser fatal, però van donar moments de bon joc, especialment a nivell ofensiu.

Juvenil femení

Bon partit del juvenil femení que van guanyar per 3 – 1 i on no han donat opció a les rivals.

Cadet femení

Resultat de 2-3 per a les cadets del Roquetes. Un partit molt lluitat contra CEVOL Torredembarra i que es decideix al Tall-break.

Infantil femení

Aquest cap de setmana l’infantil femení tenia jornada de descans.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips del Club Voleibol Roquetes juguen fora de casa, menys el sènior masculí on s’ha ajornat el partit que havia de disputar.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

Definits els equips catalans amb opcions d’ascens a Primera Nacional

Notícia de la Federació Catalana de Voleibol

Aquest passat cap de setmana s’han disputat a Lleida les fases finals de Primera Divisió sènior, tant masculina com femenina. Els equips que han obtingut el bitllet per accedir a la fase d’ascens a Primera Nacional són el Voleibol Sant Just i el CECELL Lleida, en categoria femenina, i el CV Roquetes i el Barça Voleibol, en la masculina.

Semifinal entre el Club INEFC Lleida i el Club Voleibol Roquetes

FASE FINAL PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA

El Club Voleibol Roquetes va ser el guanyador de la fase final de Primera Divisió Sènior masculina que es va disputar a les instal·lacions del Club INEFC Lleida, gràcies a la col·laboració del club homònim. Els roquetencs es van imposar a la final, per la màxima, al Barça Voleibol. Un resultat que també van certificar a la semifinal que van disputar amb l’equip  local, el Club INEFC Lleida.

La fase d’ascens a Primera Nacional es disputarà, igual que la de categoria femenina, entre el 9 i l’11 de maig, en seu encara per determinar.

Notícia de la Federació Catalana de Voleibol
Notícia de la Federació Catalana de Voleibol


Crònica – Jornada 30 de març 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 30 de març de 2019

Aquest cap de setmana l’equip sènior masculí ha guanyat la final de la fase de 1a divisió catalana, i així, classificar-se per a la fase d’ascens de 1a nacional. Una fita històrica mai aconseguida fins ara pels roquetencs. També han jugat la resta d’equips, tots ells fora de casa.

Equip sènior masculí del Club Voleibol Roquetes
Equip sènior masculí del Club Voleibol Roquetes

Sènior masculí

Històric dissabte per a la nostra entitat on els protagonistes han estat els jugadors i l’afició del sènior masculí.

Els roquetencs es van desplaçar a Lleida per disputar la fase final catalana, i així decidir els equips catalans que disputaran la fase d’ascens a 1a nacional. A la semifinal s’enfrontaven, al fins aleshores líder de la categoria, l’INEF Lleida. L’equip roquetenc va mostrar la seva millor versió en totes les facetes del joc aconseguint una espectacular victòria per un 0-3 sense donar opcions al potent equip local.

A la final, jugada a la tarda, els roquetencs es van enfrontar al FCB B, i un cop més, els joves roquetencs van demostrar que a la nostra ciutat es fa vòlei i de molt bona qualitat, tant va ser així, que la victòria es quedava a Roquetes per un 3-0 on es va demostrar que la plantilla roquetera és molt completa i ambiciosa.

Cal destacar també que es va dominar la fase a la pista i a la grada, on 60 aficionats es van desplaçar amb l’equip per animar, feia goig veure una grada amb color blau i animant sense parar. Moltíssimes gràcies a tots els que ens vau animar i acompanyar en aquest 30 de Març on s’assoleix el màxim resultat esportiu en categoria sènior a l’entitat roquetera.

Juvenil masculí

El juvenil masculí guanya a casa del C.V Cunit per 0-3 en un partit còmode per als nois de Roquetes.

Equip Juvenil Masculí del Club Voleibol Roquetes
Equip Juvenil Masculí del Club Voleibol Roquetes

Juvenil femení

El Roquetes va visitar el camp del C.V. Barberà i va caure per 3-1 en un partit irregular.

Les roqueteres començaven a remolc de les vallesanes reaccionant al segon set, i empatant el partit. A partir d’aquí, les irregularitats i la poca contundència en atac de les de Roquetes, fan que el tercer set caigui del costat local. Al quart set va tornar a haver-hi reacció per part del Roquetes, però els errors a final de set fan que s’escapi la possibilitat d’anar al desempat.

Cadet femení

Les de Roquetes van visitar el camp del CV Barberà. Un partit molt igualat en punts a tots els sets, amb victòria per 2-3, remuntant un 2-0 en contra.

Els primers sets el joc de les roqueteres va ser desordenat i poc segur per culminar les fases d’atac. Amb dos sets en contra, les de Roquetes no es van donar per vençudes i van començar a dominar el ritme de joc i aconseguiren tancar el partit amb un cinquè set rodó per 9-15.

Infantil femení

Victòria de l’Infantil Femení per 0-3 al camp del CV Gavà Groc.

Partit molt complet i regular de les jugadores de Roquetes que en cap moment del partit han donat opció al rival.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips del Club Voleibol Roquetes juguen el dissabte a casa, menys l’infantil femení que té jornada de descans.

  • L’equip sènior masculí jugarà el dissabte 06 d’abril a casa al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el Barça Voleibol “B” a les 18.00 h.
  • L’equip juvenil masculí jugarà el dissabte 06 d’abril a casa al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el C.V. Vall d’Hebron a les 16.15 h.
  • L’equip juvenil femení jugarà el dissabte 06 d’abril a casa al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CEVOL Torredembarra a les 11.45 h.
  • L’equip cadet femení jugarà el dissabte 06 d’abril a casa al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CEVOL Torredembarra a les 10.00 h.
  • L’equip infantil femení té jornada de descans.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!