Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

Història del Club Voleibol Roquetes

Entitat esportiva de les Terres de lEbre

HISTÒRIA I PALMARÈS

Un tret distintiu de la ciutat de Roquetes és la consolidació de la pràctica d’un esport que es pot considerar minoritari a les nostres terres, el voleibol. Els seus orígens els trobem en l’activitat extraescolar de voleibol desenvolupada a l’Escola Mestre Marcel·lí Domingo d’aquesta població.

Per tal de donar continuïtat al treball fet a l’escola, un grup de pares/mares, van decidir formar un club que permetés fomentar la pràctica d’aquest esport no només a nivell escolar. Aquest es va constituir el dia 23 de setembre de 1993 i es va nomenar Club Voleibol Roquetes, essent president del mateix el Sr. Joaquim Domato Bua.

A partir d’aquell moment, destaca la continuïtat en les participacions dels equips de base, en les categories alevins, infantils, cadets i juvenils, en diferents campionats a escala provincial. Destaquen també els bons resultats obtinguts pels equips juvenils de l’entitat en les corresponents competicions.

Recull de documentació del club a la Biblioteca de Roquetes.

Al llarg de la història del Club Voleibol Roquetes hi trobem esdeveniments significatius:

TEMPORADA 1996/1997

 • Per primera vegada, un equip sènior masculí competeix a Tercera Divisió Catalana, a la qual continua fins a aconseguir el seu ascens a la segona Divisió la temporada 1998/1999.
Ofrena del CV_Roquetes a les Festes Majors de Roquetes l'any 1995
Ofrena del Club Voleibol Roquetes a les Festes Majors de Roquetes l’any 1995
 • Formació d’un equip sènior femení que va competir a Tercera Catalana fins a la temporada 2006/2007 en què va ascendir a Segona.
CV Roquetes Masculí

TEMPORADA 1997/1998

 • El Sr. Joaquim Domato Bua, president del Club, presenta la seva dimissió.
 • És elegit nou president el Sr. Benjamín Cuevas Delgado, en l’assemblea general celebrada el dia 20 d’octubre de l’any 1998.
CV Roquetes Femení

TEMPORADA 1999/2000

 • Ascens de l’equip sènior masculí a Primera Catalana, mantenint-s’hi fins a la temporada 2005/2006.
 • El Club guanya el premi “Roquetenc de l’any 1999” que representa el reconeixement de la ciutat a la seva meritòria trajectòria.
CV Roquetes any 2000
Equip Sènior Femení del Club Voleibol Roquetes temporada 2001/2002
Equip Sènior Masculí del Club Voleibol Roquetes temporada 2001/2002

TEMPORADA 2006/2007

 • Jordi Gavaldá, jugador de l’equip infantil, és triat per a formar part de la Selecció catalana de la seva categoria.
CV Roquetes any 2006 escola

TEMPORADA 2007/2008

 • L’equip infantil masculí es proclama campió de Catalunya, a nivell escolar i federat.
 • Aquest equip competeix en els campionats d’Espanya celebrats a Astúries (Cangas de Onís i Arriondas) i queda en desena posició.
 • El Club és reconegut en la convocatòria del V PREMI ESPORTIU DEL BAIX EBRE com a “millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva”.
 • Una nodrida representació del club va formar part de la Selecció catalana de voleibol:
  • 3 jugadors de l’equip infantil: Jordi Gavaldà, Marcel Balastegui i Manel Vidiella.
  • L’entrenador del mateix equip, Benjamín Cuevas (integrant l’equip tècnic).
 • L’equip sènior masculí va competir en la tercera divisió, assolint el seu ascens a segona per a la temporada 2008/2009.
CV Roquetes any 2007 ofrena

TEMPORADA 2008/2009

 • L’equip cadet masculí es proclama campió de Catalunya en competició escolar.
 • Dos jugadors del club són cridats a formar part de la selecció catalana:
  • Llorenç Vericat, com a infantil.
  • Marcel Balastegui, com a cadet.

TEMPORADA 2009/2010

 • L’equip cadet masculí es proclama campió de Catalunya en competició federada.
 • El mateix equip participa en els campionats estatals celebrats a Múrcia (Los Alcáceres), tot assolint una lloable quarta posició.
 • Quatre jugadors són cridats a formar part de l’equip cadet de la Selecció catalana: Robert Caudet, Jordi Gavaldá, Marcel Balastegui i Manel Vidiella.
 • L’equip sènior masculí assoleix l’ascens a Primera Catalana.

Recull de premsa de la temporada 2009/2010


TEMPORADA 2010/2011

 • El club té un equip sènior femení competint a Tercera catalana “C” i assoleix el seu ascens de categoria.
Fenomen a internet per un vídeo del Club Vòlei Roquetes a ‘APM?’

TEMPORADA 2011/2012

 • Actualment el club compta amb 80 socis.
 • Continua tenint un bon planter de jugadors integrats en els diferents equips:
  • A primera catalana   – Sènior masculí.
  • A tercera catalana     – “A” Sènior femení.
  • Primera divisió             – Juvenil masculí.
  • Primera divisió             –  Cadet masculí.
  • Competició escolar  – Infantil mixt.

És destacable la participació de molts jugadors del club en diferents competicions no oficials de voleibol, destacant les de vòlei platja a l’estiu. Tanmateix, cal mencionar altres actuacions del Club que posen de manifest la seva iniciativa i ganes de promocionar aquest esport en diferents àmbits:

 • L’organització dels tornejos de vòlei platja que cada estiu es realitzen a l’Ampolla en memòria d’Albert Orduña.
 • La participació de l’equip sènior masculí en els tres tornejos internacionals de voleibol celebrats fins ara a Skalica (Eslovàquia).
 • L’organització del torneig de voleibol celebrat cada any amb motiu de les festes del municipi.

TEMPORADA 2012/2013

Durant la temporada la nostra entitat ha inscrit sis equips en competició, tant escolar com federada. Un fet a destacar és que per primer cop a la història d’aquest club hem pogut aconseguir tota la branca masculina en la competició federada (infantil, cadet, juvenil i sènior) i som un dels pocs clubs a tota Catalunya que actualment la té. També donar les gràcies a tots els que formeu part d’aquesta entitat i dir-vos que ja hem superat el centenar de socis. Tot seguit farem un repàs d’aquesta temporada passada:

Equip Infantil masculí

L’equip s’ha d’inscriure a la categoria infantil/cadet escolar al Consell Comarcal esportiu del Tarragonès, als Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L’equip va quedar amb aquesta competició en primera posició.

Aquest equip també va ésser inscrit a l’única lliga de categoria infantil masculí de caire federat. L’equip finalitzà la lliga regular en quarta posició, fet que el portà a jugar les fases finals del Campionat de Catalunya. L’eliminatòria va ser contra el cinquè classificat, perden aquest partit, l’equip no va tenir la possibilitat de passar a les semifinals. Amb el 5è lloc l’equip no tenia accés a participar els campionats estatals donant per finalitzada la temporada.

Equip Cadet femení

Després de molts anys, torna aparèixer un cadet femení al club. L’equip s’ha d’inscriure a la categoria infantil/cadet escolar al Consell Comarcal esportiu del Tarragonès, als Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Aquesta competició constava d’una competició a doble volta (8 jornades) amb equips infantils/cadets femenins i masculins. En aquesta primera competició l’equip va quedar en quarta posició. El cadet femení de Roquetes posteriorment, va iniciar una segona fase on van participar equips del Consell Esportiu Garraf i Penedès. Aquesta competició constava d’una lligueta a una volta (7 jornades), en aquesta Fase Intercomarcal van competir 8 equips. El nostre va quedar amb aquesta competició en vuitena posició.

Equip Cadet Masculí

Durant aquesta temporada l’equip ha disputat el campionat de Catalunya primera divisió cadet masculí. En aquesta competició els quatre primers classificats disputaven una fase per participar en els campionats d’Espanya. El nostre equip no es va classificar quedant en cinquena posició finalitzant així la temporada.

Equip Juvenil Masculí

L’equip juvenil masculí va competir al campionat de Catalunya de primera divisió juvenil, aquesta competició estava formada per tres fases. A la primera fase es jugava una lliga a una volta on els sis primers classificats formarien el grup de primera divisió i els cinc últims formarien el grup de segona divisió. En aquesta segona fase els nois de Roquetes van estar competint al grup de primera divisió, ja que en la primera fase van quedar en tercera posició. En aquest grup de primera segona fase van quedar en tercera posició, fet que els donava dret a jugar la fase final. Aquesta fase final es va jugar a Roquetes quedant subcampions de Catalunya.

El fet de quedar en segona posició ens donava accés a disputar el campionat d’Espanya que es va celebrar a Blanes. En aquest campionat vam quedar classificats en 24 posició.

Equip Sènior Masculí

L’equip sènior masculí va competir al campionat de Catalunya de segona divisió. Aquesta segona divisió estava formada per 14 equips. El format de competició va ser d’una lliga a doble volta, on els quatre primers classificats assolien l’ascens de categoria, els quatre últims de la classificació descendien a la tercera catalana. L’equip roquetenc va quedar 2n a la classificació final, empatant a punts amb el primer i per diferència de sets no es va poder quedar campió de la categoria per tant es guanyaven el dret a participar a primera divisió.

Equip Sènior Femení

L’equip s’inscriu a la categoria més baixa, és a dir, al Campionat de Catalunya de quarta divisió Grup A. Aquesta competició constava d’una competició a doble volta (14 jornades). Reagrupació dels 4 equips primers classificats de cada grup per la fase d’ascens i dels últims 4 equips classificats de cada grup per la fase de classificació final de la competició.

En aquesta primera competició, el nostre equip queda en segona posició, amb aquesta classificació, l’equip roquetenc participa en la fase d’ascens. Els 4 primers classificats de la fase d’ascens assoliran l’ascens a Tercera Divisió. El nostre equip queda en cinquena posició, amb aquesta classificació, l’equip roquetenc perd l’oportunitat d’ascendir per a la pròxima temporada a Tercera Divisió.

Participació en trobades i altres esdeveniments.

TORNEIG 2+2= VÒLEI

Aquest torneig es va organitzar per intentar captar nous jugadors/es per la temporada 13/14. Anava dirigit als nois i noies de categoria infantil, cadet i juvenil. Els equips estaven formats per 4 membres, dos dels quals podien ser jugadors de vòlei. Hi van participar un total de 10 equips i 40 jugadors.

TORNEIG VÒLEI FESTA I GRESCA!

Un any més es va dur a terme el torneig de festes de Roquetes. Va ser el passat dijous dia 4 de juliol. El torneig va tenir una gran participació, tancant les seves inscripcions amb un total de 24 equips. Això vol dir que, any rere any, la seva acceptació va en augment i els espectadors presents poden gaudir del vòlei de manera lúdica i festiva.

OFRENA FESTES MAJORS

El CVR va participar, com ho ha estat fent des de la seva fundació, en l’ofrena que es va celebrar el primer dissabte de festes de Roquetes, en aquest acte van desfilar pels principals carrers de la ciutat els jugadors de base del club i els membres de la junta directiva.

TORNEIG MEDITERRÀNIA IN MEMORIAM ALBERT ORDUÑA.

Per 9è any consecutiu es va organitzar l’últim cap de setmana de juliol a l’Ampolla el Torneig Mediterrània in memoriam Albert Orduña de vòlei platja. El primer dia, dissabte, es va fer un torneig 4×4 de categoria masculina i femenina. Hi van participar un total de 21 equips procedents de Barcelona, Lleida, Tarragona, València, Castelló i Terres de l’Ebre. Diumenge es va fer un 2×2 popular aconseguint la participació de 22 parelles.

TORNEIG CIUTAT DE CASTELLÓ

Des del club es va participar en el Torneig Ciutat de Castelló els dies 22 i 23 de setembre en categoria cadet i juvenil masculí. En categoria cadet vam quedar en tercera posició i en categoria juvenil en segona.


TEMPORADA 2013/2014

Durant aquesta temporada la nostra entitat ha inscrit set equips en competició, tant escolar com federada. També donar les gràcies a tots els que formeu part d’aquesta entitat i dir-vos que ja hem superat el centenar de socis. Tot seguit farem un repàs d’aquesta temporada passada:

Fita historica CV Roquetes 2014
Fita històrica per al Club Voleibol Roquetes

Equip Infantil femení

L’equip infantil femení va disputar la fase provincial dels Jocs Esportius Escolars organitzats per Consell Esportiu del Baix Ebre i el del Tarragonès. En aquesta competició hi havia 7 equips participants on es va assolir la 5a posició.

Equip Infantil masculí

L’equip infantil masculí va disputar la fase provincial dels Jocs Esportius Escolars organitzats per Consell Esportiu del Baix Ebre i el del Tarragonès. En aquesta competició hi havia 7 equips participants on es va assolir la 4a posició. També va participar a la final provincial on va assolir la segona posició cedint la final davant el CV Sant Pere i Sant Pau.

Equip Cadet masculí

L’equip cadet masculí va disputar el campionat de Catalunya primera divisió cadet masculí. Amb un balanç de 8 victòries i 10 derrotes, l’equip obtingué el 6è lloc a la classificació de la lliga regular i prengué part en les fases finals, organitzades pel nostre club, caient en la primera fase.

Equip Juvenil masculí

L’equip juvenil masculí va disputar el campionat de Catalunya primera divisió juvenil masculí. En aquesta competició hi havia 14 equips participants on es va assolir la 10a posició.

Equip Sènior Femení

L’equip sènior femení va disputar el campionat de Catalunya de quarta divisió grup “B” sènior femení. En aquesta competició a doble volta hi havia 12 equips participants on es va assolir la 2a posició.

Amb aquesta classificació, l’equip roquetenc participa en la fase d’ascens format per 8 equips. Aquesta fase serà d’una sola volta. Aquest equip va quedar en tercera posició. Amb aquesta classificació, l’equip roquetenc té l’oportunitat d’ascendir per a la pròxima temporada a Tercera Divisió.

Equips Sèniors Masculins

La temporada 13/14 el CV Roquetes va tindre 2 equips sèniors masculins en competició, disputant les lligues de 2a catalana i 3a catalana.

L’equip de 2a catalana va assolir l’ascens de categoria en primera posició a la taula classificatòria d’una lliga formada per 14 equips. Tan sols es va perdre un partit en tota la temporada.

L’equip de 3a catalana també va assolir l’ascens de categoria quedant primers a la classificació final, firmant una temporada magnífica contant tots els partits disputats amb victòries. La lliga estava formada per un total de 13 equips.

Participació en trobades i altres esdeveniments.

TORNEIG VÒLEI FESTA I GRESCA

Un any més es va dur a terme el torneig de festes de Roquetes. Va ser el passat dijous dia 10 de juliol. El torneig va tenir una gran participació, amb un total de 20 equips. Això vol dir que, any rere any, la seva acceptació va en augment i els espectadors presents poden gaudir del vòlei de manera lúdica i festiva.

OFRENA FESTES MAJORS

El CVR va participar, com ho ha estat fent des de la seva fundació, en l’ofrena que es va celebrar el primer dissabte de festes de Roquetes, en aquest acte van desfilar pels principals carrers de la ciutat els jugadors de base del club i els membres de la junta directiva.

TORNEIG MEDITERRÀNIA IN MEMORIAM ALBERT ORDUÑA.

Per 10è any consecutiu es va organitzar l’últim cap de setmana de juliol a l’Ampolla el Torneig Mediterrània in memoriam Albert Orduña de vòlei platja. El primer dia, dissabte, es va fer un torneig 4×4 de categoria masculina i femenina. Hi van participar un total de 20 equips procedents de Barcelona, Lleida, Tarragona, València, Castelló i Terres de l’Ebre. Diumenge es va fer un 2×2 popular aconseguint la participació de 24 parelles.


TEMPORADA 2014/2015

Durant la temporada passada la nostra entitat ha inscrit vuit equips en competició federada. Aquesta temporada hem aconseguit tindre tota la branca masculina federada i ser un dels pocs equips a tota Catalunya que pot assolir-ho. També donar les gràcies a tots els que formeu part d’aquesta entitat i dir-vos que a poc a poc aquesta continua creixent. Tot seguit farem un repàs d’aquesta temporada passada:

Equip Infantil femení

L’equip infantil femení va disputar el campionat de Catalunya segona divisió infantil femení.

En aquesta competició hi havia 10 equips participants on es va assolir la 8a posició. Després es va disputar una segona fase on participaven 5 equips i el nostre equip va assolir la 1a posició.

Equip format per: Adela del Valle, Cinta Serrato, Paula Codorniu, Nerea Clemente, Emma Rey, Miriam Damaso, Anna Casanova, Clara Balastegui, Julia Grau, Cinta Arasa, Aida Pascual i com a entrenador Jose Maria Ramírez.

Equip Infantil masculí

L’equip infantil masculí va disputar el campionat de Catalunya primera divisió infantil masculí. En aquesta competició hi havia 7 equips participants on es va assolir la 5a posició.

Equip format per: Joan Vericat, Sergi Sole, Jaume Bertomeu, Ivan Bel, Isak Martí, Alex Sabaté, Ferran Trullen, Roger Balart, Luís Garcia, Ezequiel Fernandez, Josep Subirats i com a entrenador Enric Anguera.

La temporada passada l’infantil masculí va realitzar el seu primer any federat. El treball constant i un ampli nombre de jugadors involucrats va permetre treballar amb intensitat i va fer que setmana rere setmana els resultats sortissin a la llum, fet que, a final de temporada els permetés classificar-se per a les finals de Catalunya, rebent així un merescut premi a tot el treball realitzat durant l’any.

Equip Cadet masculí

L’equip cadet masculí format per Adrià Anguera, Redoine Chmali, Albert Tarazaga, Alex Carceller, Aleix Cerdà, Roger Beltran, Alex Garriga, Paco Espuny i com a entrenador Llorenç Vericat va disputar el campionat de Catalunya primera divisió cadet masculí.

Amb un balanç de 10 victòries i 8 derrotes, l’equip obtingué el 5è lloc a la classificació de la lliga regular i prengué part en les fases finals, organitzades pel nostre club, guanyant en la primera fase contra el C.V Arenys. La semifinal la vam disputar contra el Roig & Roig Assessors Balàfia Vòlei Lleida, campió de la lliga regular, i la vam acabar perdent. L’endemà vam disputar el tercer i quart lloc contra el FC Barcelona, també perdent aquest partit per un ajustat resultat. Així quedant en una quarta posició aquesta temporada.

Equip Juvenil femení

L’equip juvenil femení va disputar el campionat de Catalunya la lliga preferent juvenil femení.

En aquesta competició hi havia 10 equips participants on es va assolir la 5a posició. Classificant-se per una segona fase amb 10 equips participants i quedant en 8a posició.

Equip format per: Aida Font, lidia Ruperez, Annet Ribe, Carme Llarch, Mireia Llopis, Roser Sanchez, Cinta Iñiguez, Tania Andreu, Eva Baiges, Sarah Keijari i com entrenador Mariam Kalamen

Equip Juvenil masculí

L’equip juvenil masculí va disputar el campionat de Catalunya primera divisió juvenil masculí.

En aquesta competició hi havia 14 equips participants on es va assolir la 6a posició.

En la segona fase els equips participants van ser 4 i el nostre equip va assolir la 3a posició, fet que no ens va deixar disputar les fases finals del campionat de Catalunya perquè només es classificaven els dos primers.

Equip format per: David Cancel, Ivan Deosdad, Miquel Mayor, Axel Ramirez, Gerard Queralt, Abdel Chakir, Adrià Pardo, Gerard Mestres, Pau Pallarés, Francesc Subirats, Brian Cid i com entrenador Joan Mulero.

Equip Sènior Femení

Començava la temporada amb canvis tècnics i tàctics. L’objectiu que ens havíem marcat era el d’assolir la permanència i millorar individualment i com a equip en aquesta nova categoria, 3a Catalana, que era nova per a la major part de l’equip.

La primera part de la temporada va ser la més complicada, ja que l’exigència de la lliga era superior a la de la passada temporada i l’equip va tardar a adaptar-se als canvis que vaig imposar. A la primera lliga, es van perdre la majoria dels partits però a mesura que la competició avançava l’equip va acabar jugant millor i guanyant els últims partits. Tot i aquesta millora l’equip va acabar en 7a posició, cosa que el va portar a jugar la lliga per a la permanència.

En aquesta lliga l’equip va continuar millorant el seu joc i es va mostrar superior a gairebé tots els equips d’aquesta lliga i va acabar en una 2a posició que ens permetia quedar-nos a la mateixa categoria, aconseguint així el nostre objectiu de la temporada.

Equip format per: Marta Bres, Yuma Waggeh, Lorena Puente, Maria Beltran, Maria Mestres, Arantxa Ribes, Lara Cuevas, Aida Font, Raquel Beltran, Laura Andres, Paula Stirb, Neus Fontanet i com a entrenador Manel Vidiella.

Equips Sèniors Masculins

Aquesta temporada vam tenir 2 equips sèniors masculins en competició, disputant les lligues de 1a catalana i 2a catalana. L’equip de 1a catalana format per 8 jugadors: Manel Vidiella, Enric Anguera, Robert Caudet, Jordi Gavaldà, Marcel Balastegui, Nicolas Martin, Llorenç Vericat i Agusti Giménez, entrenats per Benjamin Cuevas.

Aquest equip va aconseguir mantenir la categoria en primera posició del grup per la permanència d’una lliga formada per 8 equips. En la primera fase d’un grup de 8 es va quedar en 5a posició, els 4 primers jugaven la fase d’ascens i els altres 4 la de permanència.

L’equip de 3a catalana format per 12 jugadors: Jordi Allepuz, Damià Serrato, Sergi Goldero, Benjamin Cuevas, Albert Orduña, Juanma Rovira, Dídac Marti, Arno Lebroun, Alberto Garcia, Sergi Giménez, Josep Ejarque i Jordi Bernat, entrenat per Benjamin Cuevas.

També va assolir la permanència de categoria. Igual que la categoria de primera catalana, constava de dues fases, un grup de 8 on es classificaven 4 per al grup ascens i 4 per a la permanència. En aquest cas es va quedar en els llocs que donaven opció a disputar l’ascens de categoria., i com a conseqüència s’aconseguia l’objectiu de la permanència. En la segona fase es va quedar en 8a posició.

Participació en trobades i altres esdeveniments.

TORNEIG VÒLEI FESTA I GRESCA!

Un any més es va dur a terme el torneig de festes de Roquetes. Va ser el passat dijous dia 9 de juliol. El torneig va tenir una gran participació, amb un total de 20 equips. Això vol dir que, any rere any, la seva acceptació va en augment i els espectadors presents poden gaudir del vòlei de manera lúdica i festiva.

OFRENA FESTES MAJORS

El CVR va participar, com ho ha estat fent des de la seva fundació, en l’ofrena que es va celebrar el primer dissabte de festes de Roquetes, en aquest acte van desfilar pels principals carrers de la ciutat els jugadors de base del club i els membres de la junta directiva.

TORNEIG MEDITERRÀNIA IN MEMORIAM ALBERT ORDUÑA.

Per 11è any consecutiu es va organitzar l’últim cap de setmana d’agost a l’Ampolla el Torneig Mediterrània in memoriam Albert Orduña de vòlei platja.


TEMPORADA 2015/2016

Durant la temporada passada la nostra entitat ha inscrit sis equips en competició federada i dos en competició escolar. També donar les gràcies a tots els que formeu part d’aquesta entitat i dir-vos que a poc a poc aquesta continua creixent. Tot seguit farem un repàs d’aquesta temporada passada:

Equip Infantil femení

L’equip format per tretze jugadores, va començar amb una base d’extraescolars a l’escola primària, a excepció de quatre jugadores per a les quals era el seu primer contacte amb el voleibol. Durant la temporada, es van anar incorporant noves jugadores sense experiència fins a arribar al número de setze.

La composició de l’equip inicial va ser la següent: Anais Melich Benet, Anna Mengual Aznar, Chiara Frisoni Sastre, Cinta G. Pegueroles Cervera, Clàudia Vazquez Gas, Iris Berengué Roig, Joana Llop Aixendri, Laura Garcia Carrasco, Marta Mestre Cervera, Nàdia Yelamo Agredano, Paula Sanchez Rascon, Raquel Montecino Adell i Salwa Kejairi Amrani i com a entrenadores Arantxa Ribes i Laura Andres

En ser un equip d’iniciació, es va prendre la decisió d’inscriure l’equip a la lliga escolar que es disputaria amb equips de la província de Tarragona, ja que la lliga federada es va estimar massa forta per a unes jugadores sense experiència. D’aquesta manera, l’objectiu de la temporada seria formar a les jugadores tècnicament, i disputar la lliga escolar per posar en pràctica l’aprés.

Els equips que van participar en la competició van ser els següents: Escola Internacional, Institut La Canonja i Club Voleibol Roquetes infantil masculí.

Es van disputar un total de 12 partits (doble volta) dels que van aconseguir guanyar únicament l’últim partit i alguns sets durant la temporada. Tot i no ser un resultat vistós, cal dir que tots els equips contra els quals es van enfrontar, un era masculí, un altre mixt amb nois i noies d’entre dos i tres anys més grans que elles i un femení però de categoria cadet.

A part de la lliga escolar vam disputar dos amistosos a casa i un fora contra el Gandesa on van poder gaudir del joc, ja que eren d’un nivell similar. I per últim també es va anar a un torneig a Valderrobres contra els equips de Valderrobres, Matarranya i Alcanyís de categoria infantil femení.

Equip Infantil masculí

L’equip infantil masculí format per Èric Carcellé, Eloi Cortiella, Pedro Damaso, Isaac Martí, Ivan Micó, Jesús Tudó, Pau Vidal i com a entrenador Robert Caudet.

L’equip va disputar el campionat en Competició Escolar de Tarragona juntament amb l’Escola Internacional (Salou), Institut Collblanc (La Canonja) i el Club Voleibol Roquetes Infantil Femení, quedant classificat en 2a posició. També es van disputar 2 amistosos contra l’Institut de Gandesa, un a Gandesa i l’altre a Roquetes. I es van disputar 2 amistosos contra el CV Lars Mundet Infantil Masculí, un a Barcelona i l’altre a Roquetes.

L’equip va disputar un Torneig a Vallderoures juntament amb el CV Alcanyís Cadet Femení i l’IES Matarraña Cadet Femení quedant en 1a posició.

Equip Cadet femení

L’equip cadet femení va disputar el campionat de Catalunya tercera divisió cadet femení.

En la primera fase d’aquesta competició en van disputar 18 partits, amb 7 victòries i 11 derrotes, on es va assolir la 6a posició. Després es va disputar una segona fase on es van jugar 7 partits amb un balanç de 3 victòries i 4 derrotes, on es va assolir la 3a posició.

Equip format per: Clara Balastegui, Anna Casanova, Nerea Clemente, Paula Codorniu, Aida Pascual, Cinta Serrato, Cinta Arasa, Miriam Damaso, Adela Del Valle, Julia Grau, Emma Rey i com a entrenador Jose Maria Ramírez.

Equip Cadet masculí

Aquest equip va disputar el campionat de Catalunya primera divisió cadet masculí. En aquesta competició hi havia 14 equips participants on es va assolir la 6a posició.

Equip format per: Joan Vericat, Sergi Sole, Jaume Bertomeu, Ivan Bel, Isak Martí, Alex Sabaté, Ferran Trullen, Luís Garcia, Ezequiel Fernandez, Jaume Batlle, Pol Perez, Joan Ventura, Albert Ventura i com a entrenador Enric Anguera.

Equip Juvenil femení

Equip format per: Tania Andreu Bellovi, Abigail Arjona Robles, Eva Baiges Carrasco, Cinta Iñiguez Tomas, Sarah Aicha Kejairi Amrani, Carme Llarch Aznar, Mieria Llopis Mendez, Roser Sanchez Tomas i com a entrenador Sergi Gimenez.

L’equip juvenil va participar en el campionat de Catalunya tercera divisió juvenil/cadet femenina. Aquesta competició estava formada per 24 equips participants, dividits en 2 grups de 12 equips i dues fases.

1a Fase: Lliga entre 12 equips, anada i tornada en 22 jornades en la que les juvenils van quedar en 4a posició de la lliga juvenil i 5a posició de la conjunta amb les cadets.

2a Fase: Els equips classificats entre la cinquena i vuitena posició dels grups de la primera fase formaran el grup Classificació a una volta. En aquesta 2a fase vam anar al grup de classificació on vam quedar en 4a posició.

Equip Juvenil masculí

L’equip juvenil masculí va disputar el campionat de Catalunya primera divisió juvenil masculí.

En aquesta competició hi havia 13 equips participants on es va assolir la 5a posició.

En la segona fase els equips participants van ser 4 i el nostre equip va assolir la 3a posició, fet que ens va deixar disputar les fases finals del campionat de Catalunya.

En la fase final del campionat de Catalunya el nostre equip va jugar la primera fase contra el campió de l’altre grup Institut Anna Gironella Mundet on vam acabar perdent i no vam poder passar a disputar la semifinal del campionat.

Equip format per: David Cancel, Ivan Deosdad, Miquel Mayor, Gerard Mestres, Pau Pallarés, Francesc Subirats, Marc Callis, Adrià Anguera, Redoine Chmali, Albert Tarazaga, Alex Carceller, Aleix Cerdà, Roger Beltran, i com a entrenadors Joan Mulero i Llorenç Vericat.

Equip Sènior Femení

Equip format per: Marta Bres, Yuma Waggeh, Lorena Puente, Maria Beltran, Maria Mestres, Arantxa Ribes, Lara Cuevas, Aida Font, Raquel Beltran, Laura Andres, Paula Stirb, Neus Fontanet i com a entrenador Manel Vidiella.

El sènior femení va competir aquesta temporada a la 3a divisió catalana. Aquesta categoria consta de dues fases i diferents grups; la primera per determinar quins estan a la lliga de promoció o a la lliga de permanència, i la segona fase per a jugar per a l’ascens o pel descens. El nostre equip va acabar la primera fase en 5a posició, cosa que feia que jugues a la segona fase la lliga de permanència. A la segona fase, després d’una lliga molt disputada, l’equip va quedar en 3a posició i aconseguia així conservar la categoria i l’objectiu de la temporada, la permanència.

Vídeo Temporada 2015/2016

[su_youtube url=”https://youtu.be/8ZF-GiAW07A”]

Resum de la Temporada 2015/2016 del Club Voleibol Roquetes. Video realitzat per: GR Films. Gravació i Muntatge: Robert Caudet

Equip Sènior Masculí

L’equip sènior masculí format per Enric Anguera Facerias, Jordi Bernat Bel, Robert Caudet Caballé, Benjamin Cuevas Sánchez, Jordi Gavaldà Curto, Sergi Gimenez Bagan, Sergi Goldero Moreso, Aitor Marin Buznego, Didac Marti Vila, Nicolas Benjamin Ralp Martin, Sebastià Resurrección Vidal, Llorenç Vericat Fabregat, Manel Vidiella Sánchez, equip entrenat per Benjamin Cuevas i posteriorment per Robert Caudet.

L’equip va disputar la lliga corresponent a la Primera Divisió Catalana Sènior Masculí classificant-se en 7a posició de 14 equips. També es va desplaçar a Tarragona per disputar un amistós amb el CV Sant Pere i Sant Pau abans d’iniciar la seva competició.

Participació en trobades i altres esdeveniments.

TORNEIG VÒLEI FESTA I GRESCA!

Un any més es va dur a terme el torneig de festes de Roquetes. Va ser el passat dijous dia 7 de juliol. El torneig va tenir una gran participació, amb un total de 16 equips.

OFRENA FESTES MAJORS

El CVR va participar, com ho ha estat fent des de la seva fundació, en l’ofrena que es va celebrar el primer dissabte de festes de Roquetes, en aquest acte van desfilar pels principals carrers de la ciutat els jugadors de base del club i els membres de la junta directiva.

TORNEIG MEDITERRÀNIA IN MEMORIAM ALBERT ORDUÑA.

Per 12è any consecutiu es va organitzar l’últim cap de setmana d’agost a l’Ampolla el Torneig Mediterrània in memoriam Albert Orduña de vòlei platja.


TEMPORADA 2016/2017

Durant la temporada passada la nostra entitat ha inscrit sis equips en competició federada i un sense entrar en competició. També donar les gràcies a tots els que formeu part d’aquesta entitat i dir-vos que a poc a poc aquesta continua creixent. Tot seguit farem un repàs d’aquesta temporada passada:

Equip Infantil femení

L’equip infantil femení de la temporada 16/17 va jugar el campionat de Catalunya de 2a divisió. Aquest equip jugaria per primer com en competició federada. Una competició que constava de dues fases, un primer grup per proximitat geogràfica i la segona fase d’agrupació d’equips segons classificació fase 1.

En la primera fase van quedar en 8a posició d’un grup de 12 equips, aquesta classificació va fer que la segona fase quedessin enquadrades al grup Bronze C, on van quedar en 5a posició d’un total de 10 equips.

L’equip estava format per 10 jugadores: Paula, Anna, Laura, Claudia, Nadia, Raquel, Kiara, Joana, Cinta, i Salwa. Entrenades per Sergi Gimenez i Benjamin Cuevas.

Equip Infantil masculí

L’equip infantil masculí format per Eloi Cortiella, Jesús Tudó, Pau Vidal, Domènec Vallés, Pau Fornós, Oscar Rodríguez, Marc Solé i com a entrenador Robert Caudet.

Aquest equip no va entrar en competició federada i va disputar diversos partits amistosos contra el C.V. Sant Pere i Sant Pau.

Equip Cadet femení

L’equip cadet femení va disputar el campionat de Catalunya Preferent cadet femení.

En aquesta competició en van disputar 26 partits, amb 19 victòries i 7 derrotes, on es va assolir la 4a posició.

Equip format per: Clara Balastegui, Anna Casanova, Nerea Clemente, Paula Codorniu, Aida Pascual, Cinta Serrato, Emma Rey, Marta Mestre, Paula Sanchez i com a entrenador Jose Maria Ramírez.

Equip Cadet masculí

L’equip cadet masculí va disputar el campionat de Catalunya primera divisió Cadet masculí.

En aquesta competició hi havia 12 equips participants on es va assolir la 3a posició fet que ens va deixar disputar les fases finals del campionat de Catalunya.

En la fase final del campionat de Catalunya que es va disputar a Roquetes el nostre equip va jugar contra l’Adivit Balàfia Volei Lleida i vam guanyar per 3-0. Així vam poder disputar la semifinal del campionat contra el C.V. Sant Pere i Sant Pau on vam acabar perdent 1-3.

Equip format per: Joan Vericat, Sergi Sole, Jaume Bertomeu, Ivan Bel, Isak Martí, Alex Sabaté, Ferran Trullen, Lluís Garcia, Jaume Batlle, Joan Ventura, Albert Ventura i com a entrenadors Enric Anguera i Robert Caudet.

Equip Sènior Femení

Equip format per: Marta, Neus, Maria Beltran, Aida, Maria Mestres, Arantxa, Mar, Cinta, Tània, Sara i Paula com a entrenador Manel Vidiella.

El sènior femení va competir aquesta temporada a la 3a divisió catalana. Aquesta categoria consta de dues fases i diferents grups; la primera per determinar quins estan a la lliga de promoció o a la lliga de permanència, i la segona fase per a jugar per a l’ascens o pel descens. El nostre equip va acabar la primera fase en 5a posició, cosa que feia que jugues a la segona fase la lliga de permanència. A la segona fase, després d’una lliga molt disputada, l’equip va quedar en 2a posició i aconseguia així conservar la categoria i l’objectiu de la temporada, la permanència.

Equip Sènior Masculí “B”

L’equip sènior masculí “B” composat per Adrià Anguera, Aleix Cerdà, Ramon Fuster, Sergio Martorell, Aitor Marin, Ferran Jovaní, Damià Serrato, Francesc Subirats, Sergi Goldero, Alex Garriga i entrenat per Llorenç Vericat va competir a segona catalana, acabant en 7è lloc a la primera fase d’aquesta i en 8è lloc a la segona fase.

Equip Sènior Masculí

L’equip sènior masculí el van integrar: Benjamín Cuevas, Jordi Bernat, Nicolas Martin, Sergi Giménez, Manel Vidiella, Jordi Gavaldà, Enric Anguera, David Cancel, Gerard Mestres, Miquel Mayor, Albert Tarazaga, Tano Resurrección. equip entrenat per Mar Fraile i Joan Mulero.

L’equip sènior masculí va competir a la lliga de Primera Catalana de FCVB. Aquesta lliga s’estructura en una primera fase de grups que classifica per una segona fase de grups per a la promoció a lliga nacional o la permanència a Primera. L’objectiu de l’equip era la permanència i intentar estar entre els quatre millors de Catalunya.

Durant la primera fase, l’equip va quedar primer del seu grup, classificant-se en el grup d’ascens de la segona fase. En la primera volta de la segona fase, els quatre primers equips es classificaven per a la Fase Final Catalana en forma de Play-off. El primer d’aquest torneig eliminatori passava a jugar el campionat de Segona Nacional de la RFEVB. L’equip va quedar 5è de grup, però es va classificar per als Play-off, ja que el quart va ser CV Barberà B, que no podia classificar-se per tenir ja el seu primer equip competint en la lliga Primera Nacional de la RFEVB.

La Fase Final del Play-off es van disputar a Andorra, ja que l’organitzador va ser el CV Encamp. Malauradament, l’equip roquetenc no va poder desplaçar-se a Encamp per les condicions meteorològiques del cap de setmana, quedant eliminat del torneig. Finalment, l’equip va finalitzar la lliga en 6a posició.

Participació en trobades i altres esdeveniments.

TORNEIG VÒLEI FESTA I GRESCA!

Un any més es va dur a terme el torneig de festes de Roquetes. Va ser el passat divendres dia 7 de juliol. El torneig va tenir una gran participació, amb un total de 16 equips.

OFRENA FESTES MAJORS

El CVR va participar, com ho ha estat fent des de la seva fundació, en l’ofrena que es va celebrar el primer dissabte de festes de Roquetes, en aquest acte van desfilar pels principals carrers de la ciutat els jugadors de base del club i els membres de la junta directiva.

TORNEIG MEDITERRÀNIA IN MEMORIAM ALBERT ORDUÑA.

Per 13è any consecutiu es va organitzar l’últim cap de setmana de juliol a l’Ampolla el Torneig Mediterrània in memoriam Albert Orduña de vòlei platja.