Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

Crònica – Jornada 27 d’abril 2019

25è Aniversari (1993-2018)

Crònica – Jornada 27 d’abril 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 27 d’abril de 2019

Aquest cap de setmana tots els equips han jugat a casa menys el sènior masculí que ha visitat el camp del Club INEF Lleida.

Equip infantil femení del Club Voleibol Roquetes

Sènior masculí

Partit molt igualat dels roquetencs a Lleida on cauen per un ajustadíssim 3-1, i on els finals de set es van decidir en detalls que van fer que el partit es decantés a favor dels locals.

Juvenil masculí

Victòria del juvenil masculí per 3-0 a casa contra l’equip de Vilafranca tot i no oferir el seu millor joc.

Juvenil femení

El juvenil femení va caure derrotat per un 3-1 en un partit molt igualat. Les de Roquetes van mostrar un altre cop un mal joc i no van saber contrarestar el potencial en atac de les visitants.

Cadet femení

Victòria del cadet femení per 3-1. Les de Roquetes van realitzar un gran partit on van destacar pel seu potent saque i atac.

Infantil femení

Victòria de l’Infantil Femení per 3-2 contra l’Hotel Sitges Gelida.

Les roqueteres van començar bé el partit amb un bon primer set, però els errors no forçats i la mala recepció les van penalitzar en els 3 següents. Al tie-break van tornar a mostrar el seu joc i es van imposar còmodament.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips del Club Voleibol Roquetes juguen fora de casa, menys el sènior masculí on s’ha ajornat el partit que havia de disputar.

Fases d’ascens

Del 10 al 12 de maig es jugaran les fases d’ascens a la lliga nacional al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, on l’equip del Club Voleibol Roquetes es va classificar el passat 30 de març.

Els equips que jugaran la fase d’ascens a lliga nacional són: Club Voleibol Elche Urban, Aludimar V. Cabezo de Torres, AD Cierzo PROLGTB+, CVS ES Tren de Sóller, Barça Voleibol “B”, Multiópticas Villena i Club Voleibol Roquetes.

Horaris de les fases finals

Tardeo

El pròxim 30 d’abril, i per a celebrar les fases d’ascens, des del club organitzem una festa a l’Hort de Cruells de Roquetes. A partir de les 20 h. “Enganxat a les fases”.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro + 20 =