Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

Crònica – Jornada 20 i 21 d’octubre 2018

25è Aniversari (1993-2018)

Crònica – Jornada 20 i 21 d’octubre 2018

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 20 i 21 d’octubre de 2018

Aquesta setmana tots els equips del Club Voleibol Roquetes han jugat fora de casa excepte el juvenil masculí que tenia jornada de descans.

Celebració de la victòria del cadet femení del Club Voleibol Roquetes
Celebració de la victòria del cadet femení del Club Voleibol Roquetes

Sènior masculí

Els roquetencs tot i no fer un bon vòlei, aconsegueixen la victòria per 0-3 enfront del C.V. Barberà del Vallès. Segueixen amb un bon percentatge de recepció en canvi, costa tancar els sets amb comoditat.

Cal destacar la participació de tots els jugadors desplaçats, mostrant un equip on l’aportació de tota la plantilla ha estat vital.


Juvenil masculí

L’equip juvenil masculí aquesta setmana tenia jornada de descans.

Juvenil femení

Les roqueteres han dominat durant tot el partit al Cubelles. Han pogut fer el seu joc, amb bons atacs i ben organitzades al camp. Seguim sumant punts (0-3) i amb ganes de seguir millorant.

Cadet femení

En els dos primers sets, les roqueteres no han jugat el seu millor joc. Però després de l’empat 1-1, han controlat millor les recepcions i les defenses. Han pogut realitzar bons atacs i mantenir el servei, allunyant-se del marcador. Resultat final 1-3, sumant 3 punts importants contra Cubelles.

Infantil femení

Derrota de l’Infantil Femení per 3-0 al camp del C.E. Claver Taronja. Les jugadores de Roquetes no han entrat al partit en cap moment i no han demostrat les millores en el joc dels últims entrenaments. Han tingut molts errors en les pilotes més fàcils, degut a la inseguretat a l’hora d’executar cada acció.

La pròxima jornada

La setmana que ve tots els equips juguen a casa el dissabte 27 d’octubre al Pavelló municipal de Roquetes.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!


Repàs de la jornada del 20 i 21 d’octubre de 2018, en la temporada de la celebració del 25è aniversari del Club Volei Roquetes. Amb Benjamín @Benjacuevas5 @CV_Roquetes Vídeo: https://youtu.be/_oJFw8PyvQA

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dieciocho − diecisiete =