Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

Crònica – Jornada 18 de maig 2019

25è Aniversari (1993-2018)

Crònica – Jornada 18 de maig 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 18 de maig de 2019

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme l’última jornada de la temporada, on la majoria d’equips han jugat a casa.

Imatge cedida per Eusebi Llaó

Sènior masculí

Els sèniors disputaven dos partits seguits per tancar la temporada.

En primer lloc rebien al Montserrat, aquests es desplaçaven amb nombroses baixes, fet que va propiciar que els roquetencs guanyessin per 3-0 amb certa facilitat.

En canvi a l’altre partit rebien al potent INEF Lleida, el partit es va decidir al Tie-break, després d’arribar al 2-2 al marcador, els joves roquetencs van encadenar un seguit d’errors al final de set que van ser decisius perquè els Lleidatans guanyessin per un 2-3. Tot i això els nois de Roquetes van mostrar molt bona actitud i bons moments de joc que en cas de consolidar-los faran que siguin un equip força competitiu.

Per acabar l’equip tècnic vol agrair als jugadors l’esforç, constància i compromís mostrat durant aquesta temporada, moltes gràcies nois.

Juvenil masculí

El juvenil masculí també tenia doble compromís, però en aquest cas a domicili.

El partit contra el Vòlei Monjos s’acabava amb una derrota per 2-3, mentre que el de Sant Adria va finalitzar amb una victòria per 1-3.

Juvenil femení

Dura derrota contra CV La Palma per 0-3 en l’últim partit a casa de les de Roquetes.

Les roqueteres van mostrar un joc irregular i insegur, que les va fer cometre massa errors no forçats. Les rivals no van afluixar en els seus potents atacs i serveis, impedint que el 3r set, dominat per les roqueteres, pogués acabar en victòria local.

Cadet femení

Últim partit a casa contra el CV Palma amb derrota per 0-3.

Les de Roquetes no van saber aturar el potent atac de les visitants. Així i tot, va haver-hi bons moments de joc i es va donar entrada a infantils que comencen a mostrar el seu potencial en categories superiors.

Infantil femení

L’equip infantil femení no ha jugat cap partit, ja que ha finalitzat la lliga en primera posició del grup bronze de la segona divisió catalana.

La pròxima jornada

Aquesta temporada ja ha arribat a la seva fi amb molt bona participació dels equips roqueteros. Ara toca descansar i començar a preparar la pròxima temporada.

Només ens queda agrair a tothom que fa possible la pràctica d’aquest esport any rere any. Gràcies per fer realitat els bons moments viscuts en aquesta històrica temporada. Esperem que la pròxima temporada sigui encara millor que aquesta. Moltes gràcies per seguir el nostre esport. T’esperem!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

5 × 4 =