Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

Crònica – Jornada 12 de maig 2019

25è Aniversari (1993-2018)

Crònica – Jornada 12 de maig 2019

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada del 10, 11 i 12 de maig de 2019

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la Fase Final d’Ascens a 2a Divisió Nacional al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, on l’equip sènior masculí del Club Voleibol Roquetes s’ha classificat en el 4t lloc. La resta d’equips han ajornat la competició menys el juvenil masculí i l’infantil femení, que van disputar els seus respectius partits el diumenge a la tarda.

Imatge de l’equip sènior del Club Voleibol Roquetes.
Imatge de l’equip sènior del Club Voleibol Roquetes.

Sènior masculí

Fase d’ascens a la lliga Nacional.

Els roquetencs han disputat una gran fase final amb un alt nivell de vòlei dels equips participants.

A la primera fase es van classificar en segona posició amb una derrota per un ajustat 3-1 contra Cabezo de Torres (1r equip de Múrcia) i una victòria molt disputada per 3-0 enfront de CV Elche (2n equip de la comunitat Valenciana). Aquesta classificació donava pas a disputar les semifinals contra el potent i a posteriori guanyador de la fase final CV Sóller (1r classificat a les Balears).

A la semifinal el potencial i qualitat dels rivals feia que els roquetencs no tinguessin opcions i caiguessin per un 3-0 tot i mostrar molt bons moments de joc. El partit del 3r-4t lloc altre cop contra Cabezo de torres es repetia el resultat de la 1a Fase, 1-3.

En nom de l’equip SÈNIOR MASCULÍ volem agrair el suport rebut durant aquest cap de setmana. Ens heu fet emocionar i gaudir d’un pavelló impressionant. Ni en el millor dels somnis podíem pensar que jugaríem amb una grada tan espectacular, des de pista mirar a la grada et feia emocionar i vibrar, l’experiència ha estat espectacular!!! Us estarem sempre enormement agraïts!!

D’altra banda també volem donar mils de gràcies a la junta per l’organització d’aquesta gran fase final, us heu treballat unes fases difícilment igualables. Amb aquesta junta, el volei de Roquetes serà un club de referència.

Per acabar moltíssimes gràcies a Ajuntament, espònsors, socis, familiars, amics… I com no a la gent de la bateria, bombos, caixes de percussió, càntics… Us podem assegurar que hi ha equips de categories molt superiors a la nostra que mai rebran el que ens heu entregat aquest cap de setmana. GRÀCIES, GRÀCIES I MILS DE GRÀCIES!!!!

Juvenil masculí

El juvenil masculí es va emportar la victòria per un ajustadíssim 3-2 contra el Vikings Vòlei Prat.

Els roqueteros van patir molt, on es va decidir el partit al tail-brek per un 17 a 15 d’infart.

Juvenil i Cadet femení

Aquest cap de setmana els dos equips han ajornat els seus respectius partits, ajornant-los per al 24 de maig on es desplaçaran al camp del CECELL Lleida.

Infantil femení

Victòria de l’Infantil per 3-2 davant el CV Salou.

Partit irregular de les jugadores de Roquetes que acaben la lliga amb una victòria. Amb aquest resultat l’equip acaba primer classificat al grup de bronze amb 9 victòries i només 1 derrota.

La pròxima jornada

El pròxim cap de setmana tots els equips juguen a casa menys el juvenil masculí que juga al camp del Sant Adrià.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport. T’esperem!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

20 − 13 =