Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

CRÒNICA – 22 DE FEBRER DE 2020

Entitat esportiva de les Terres de lEbre

CRÒNICA – 22 DE FEBRER DE 2020

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada 22/02/2020

Sènior masculí

CV Roquetes 3 – 1 AE Aula

El sènior masculí aconsegueix la victòria davant del cuer, l’Aula Escola Europea per un total de 3 a 1.

Gran gesta dels nois que, tot i les absències, fan els deures i queden en posició de certificar virtualment la permanència en tan sols una victòria més.

Juvenil masculí

CV Roquetes 3 – 1 CEV l’Hospitalet

El juvenil masculí remunta llocs a la classificació després de firmar a casa la primera victòria d’aquesta segona fase davant del CV Hospitalet per un total de 3 sets a 1.

Juvenil femení

Jornada de descans

Cadet femení

Jornada de descans

Infantil masculí

CV Roquetes 2 – 3 CEV l’Hospitalet

Malgrat perdre el partit, aquest va ser emocionant fins al final. L’equip rival va guanyar els dos primers sets gràcies a un gran saque efectiu i a un posicionament molt estàtic per part dels locals que acompanyat per un parell de faltes tècniques no van poder fer res. Tot va canviar en els dos següents sets. Els de Roquetes, en el tercer set, van mostrar la seva millor versió de la temporada, aquesta vegada el seu saque va ser molt efectiu acompanyat d’un molt bon atac, no vist fins ara. En el quart set, els roquetencs van poder realitzar dues remuntades gràcies a la bona defensa que van fer acompanyada novament per un gran remat efectiu i saque. En el cinquè set i definitiu, els nois de Roquetes ho van intentar però un parell d’errades defensives van fer que l’equip rival agafés una avantatja que aquesta vegada no es va poder remuntar.

Infantil femení

CV Roquetes 2 – 3 CEVOL Torredembarra

Dura derrota de les noies de Roquetes en un emocionant partit. Les roqueteres deixaven anar el primer set per un ajustat 27-29 on els nervis i la pressió va poder amb les locals. El segon set continuava amb la mateixa dinàmica i cedien per un ajustat 23-25. Les roqueteres no abaixaven els braços i sortien decidides a capgirar el 0-2 al marcador i així va ser, amb un bon servei i una bona organització en totes les facetes del joc van posar la igualtat al marcador, el 2-2 de sets. Al tie-break la igualtat entre els dos equips es mantenia intacta però els nervis i la pressió va poder amb les noies de Roquetes que van acabar cedint l’últim set amb un parell d’errors consecutius.

Aleví femení

Jornada de descans

Pròxima jornada

El pròxim cap de setmana els equips del Club Voleibol Roquetes jugaran fora de casa menys els alevins que juguen a Roquetes i l’infantil masculí que té jornada de descans.

  • L’equip sènior masculí jugarà el dissabte 29 de febrer a les 16.30 h al Pavelló 3 de Sabadell contra el CN Sabadell.
  • L’equip juvenil masculí jugarà el diumenge 01 de març a les 11.45 h al Parc Esportiu Llobregat contra el Barça voleibol.
  • L’equip juvenil femení jugarà el dissabte 29 de febrer a les 11.45 h al Pavelló Joan Oró contra el CECELL Lleida “C”.
  • L’equip cadet femení jugarà el dissabte 29 de febrer a les 10.00 h al Pavelló Joan Oró contra el CECELL Lleida “C”.
  • L’equip infantil masculí té jornada de descans.
  • L’equip infantil femení jugarà el dissabte 29 de febrer a les 16.30 h al Complex Esportiu Marina Besós contra el CV Sant Adrià A.
  • L’equip aleví mixt jugarà el dissabte 29 de febrer a les 11.00 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CV Esplugues D.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

quince + 20 =