Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

CRÒNICA – 15 DE FEBRER DE 2020

Entitat esportiva de les Terres de lEbre

CRÒNICA – 15 DE FEBRER DE 2020

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada 15/02/2020

Sènior masculí

CV Roquetes 3 – 1 CV Olot

Els nois de Roquetes s’enfronten a un rival complicat en un partit marcat per les complicacions que generen les lesions del capità Benjamin Cuevas i un dels referents ofensius, Liovi Lamus.

Tot i les adversitats els nois de Roquetes, s’emporten la victòria donant valor al joc en equip i tirant del talent jove del club.

Juvenil masculí

CV Vall d’Hebron 3 – 2 CV Roquetes

Derrota del juvenil amb un joc irregular en el primer set on un bon posicionament de l’equip local els va mantenir per davant del marcador. El segon set va ser molt més igualat fins al final on el millor atac i defensa dels roquetencs es va imposar. El tercer set també va caure a favor de Roquetes gràcies a una major intensitat visitant malgrat la remuntada local. El quart, també molt igualat, va ser per als locals a causa d’un parell d’errades del juvenil roquetenc i bona defensa local. Últim set igualat fins al final on l’equip local va agafar una diferència de 4 punts que no es va poder remuntar per culpa d’una errada per part del tècnic en el moment de demanar els temps morts i realitzar dos canvis.

Juvenil femení

CV Roquetes 3 – 2 CV Vilanova.

Les noies de Roquetes aconsegueixen una ajustada victòria per un 3-2 on els errors no forçats condicionen els sets perduts. En quant es minimitza l’error el joc de l’equip és notablement millor. Cal destacar la participació en el partit de 5 cadets  i amb molt bona nota. Al set final un servei sòlid i dirigit fan que les noies sumen una important victòria. Cal seguir treballant amb aquest grup per consolidar un joc més estable i convincent.

Cadet femení

CV Roquetes 1 – 3 CV Vilanova.

Les roqueteres comencen bé el partit amb un set molt complet que guanyen però a poc a poc tornen a caure en errors de partits anteriors, fet que fa que a cada set l’altre equip marxi al marcador al principi sent molt difícil de remuntar després.

Infantil masculí

CV Vall d’Hebron 3 – 0 CV Roquetes

Derrota a Barcelona contra un equip ben posicionat al camp i amb un saque i remat executat de forma correcta que no va donar opcions als roquetencs. Amb un joc molt estàtic, solament al principi del segon set es va veure una petita reacció per part dels de Roquetes, però aquesta va durar ven poc. En el tercer set, malgrat els canvis realitzats, aquests no van donar el resultat esperat i el joc dels roquetencs va continuar sent molt estàtic.

Infantil femení

CV Roquetes 3 – 1 CV Sant Boi Blanc

Victòria merescuda de les de Roquetes en un partit on l’efectivitat en saque i en atac va ser crucial pel desenvolupament del partit. Les roqueteres mostren un joc molt sòlid i molt ben ordenades tàcticament que fa que el rival no tingui opcions d’emportar-se els 3 punts.

Aleví femení

CV Sant Quirze Blanc 3- 2 CV Roquetes

Derrota de les petites de Roquetes però amb una gran imatge d’equip i lluita.

El primer set va caure per als locals però aquest va ser molt igualat. En el segon i tercer es va demostrar la superioritat de les roqueteres amb un molt bon posicionament al qual ho van complementar amb una gran eficàcia al saque i una bona defensa. El quart set va ser per a l’equip local, ja que les roqueteres van baixar la intensitat amb què estaven jugant. Finalment, en el cinquè set, la igualtat es va mantenir fins al final on la desconcentració va fer tenir un parell d’errades que va decantar la victòria per a l’equip local.

Malgrat la derrota, les petites roqueteres mantenen la progressió ascendent dels últims partits.

Pròxima jornada

El pròxim cap de setmana els equips del Club Voleibol Roquetes jugaran a casa menys el juvenil i cadet femení i l’aleví mixt que tenen jornada de descans.

  • L’equip sènior masculí jugarà el dissabte 22 de febrer a les 18.30 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra l’AE Aula.
  • L’equip juvenil masculí jugarà el dissabte 22 de febrer a les 10.30 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CEV l’Hospitalet.
  • L’equip juvenil femení té jornada de descans.
  • L’equip cadet femení té jornada de descans.
  • L’equip infantil masculí jugarà el dissabte 22 de febrer a les 12.15 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CEV l’Hospitalet.
  • L’equip infantil femení jugarà el dissabte 22 de febrer a les 16.30 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CEVOL Torredembarra.
  • L’equip aleví mixt té jornada de descans.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

11 − seis =