Passeig Manel Cid s/n - Roquetes 43520, Tarragona
653 18 53 59
info@cvroquetes.cat

CRÒNICA – 08 DE FEBRER DE 2020

Entitat esportiva de les Terres de lEbre

CRÒNICA – 08 DE FEBRER DE 2020

Crònica del Club Voleibol Roquetes

Jornada 08/02/2020

Crònica d’aquest cap de setmana dels equips del Club Voleibol Roquetes.

Equip sènior masculí del Club Voleibol Roquetes (Fotografia cedida per Eusebi Llaó)

Sènior masculí

AE Vòlei Manresa 3 – 0 CV Roquetes

El sènior no ofereix la seva millor versió davant d’un Manresa implacable que no dóna cap mena d’opció als nois de Roquetes i cauen per 3-0

Juvenil masculí

CV Roquetes 1 – 3 FC Barcelona

Els nois de Roquetes només poden plantar cara a un poderós FC Barcelona als dos primers parcials del partit (que cauen un de cara als nois de casa i un de cara fora). Així doncs la incapacitat de mantenir l’exigència del joc els porta a caure per 1-3

Juvenil femení

Alpicat Vòlei Associació 3 – 0 CV Roquetes

Les noies no realitzen un mal partit, però l’equip rival ha sabut jugar millor els finals de set tàcticament i cometent menys errors.

Cadet femení

Alpicat Vòlei Associació 3 – 1 CV Roquetes

Les roqueteres comencen bé el partit emportant-se el primer set, però després cometen molts errors no forçats en pilotes fàcils, fet que fa decantar la balança cap al rival, tot i que quan les noies de Roquetes es posaven a jugar com saben demostraven que eren superiors al rival.

Infantil masculí

Jornada de descans

Infantil femení

CV Torelló 3 – 0 CV Roquetes

Derrota a domicili de les infantils per 3-0 en el primer partit de la segona volta a la pista del CV Torelló. L’equip de Roquetes presentava un equip més jove de l’habitual a causa de les nombroses baixes; baixes a les que es va sumar una nova jugadora per lesió durant el partit, condicionant el transcurs d’aquest.

La falta de concentració en jugades defensives i la poca contundència en atac van condemnar a les de Roquetes davant un rival ordenat i efectiu en saque que no va cedir cap opció als finals de set.

Aleví femení

CV Esplugues E 0 – 5 CV Roquetes

Les xiquetes de Roquetes van demostrar aquesta vegada la seva superioritat i no van donar opció a l’equip rival. La victòria es va fonamentar en un gran saque i un bon posicionament dins del camp per part de les roqueteres. Aquesta victòria demostra que la cantera del Roquetes està en una progressió ascendent.

Pròxima jornada

El pròxim cap de setmana els equips del Club Voleibol Roquetes jugaran a casa menys el juvenil masculí, l’infantil masculí i l’aleví mixt.

  • L’equip sènior masculí jugarà el dissabte 15 de febrer a les 18.30 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra CV Olot.
  • L’equip juvenil masculí jugarà el dissabte 15 de febrer a les 16.00 h al Pavelló Olímpics Vall Hebron contra el CV Vall d’Hebron.
  • L’equip juvenil femení jugarà el dissabte 15 de febrer a les 12.15 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra l’Opticalia CV Vilanova Groc.
  • L’equip cadet femení jugarà el dissabte 15 de febrer a les 10.30 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra l’Opticalia CV Vilanova Groc.
  • L’equip infantil masculí jugarà el dissabte 15 de febrer a les 13.00 h al Pavelló Olímpics Vall Hebron contra el CV Vall d’Hebron.
  • L’equip infantil femení jugarà el dissabte 15 de febrer a les 11.30 h al Pavelló Poliesportiu de Roquetes contra el CV Sant Boi Blanc.
  • L’equip aleví mixt jugarà el dissabte 15 de febrer a les 13.00 h al Gimnàs Municipal Sant Quirze contra el CV Sant Quirze Blanc.

Moltes gràcies per seguir el nostre esport.

T’esperem!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

5 × dos =