Equipació oficial

Temporada 2022/2023

INSTRUCCIONS PER FER LA COMANDA

Us haureu de registrar com a usuari o recuperar la contrasenya de la passada temporada. Un cop registrats, seguiu aquests passos:

Primer: Heu de buscar la samarreta del vostre equip, per exemple infantil masculí, aquest any no hi ha distinció entre equips Blanc i Blau, cada categoria, tot i haver-hi dos equips, tenen la mateixa samarreta de joc, per exemple els infantils masculí i femení o el cadet masculí.

Segon: Cliqueu a sobre de la samarreta i s’obrirà una nova pàgina en la qual està la samarreta en 3D i on podeu fer la comanda. Per saber la talla heu de clicar a sobre de la fitxa tècnica on estan les mesures a prendre per saber la talla.

Tercer: Un cop sabeu la talla, heu de completar la comanda amb la talla, el nom que voleu que figuri a la samarreta i el dorsal o número que us ha assignat l’entrenador/a.

Cada comanda té un cost d’enviament de 6 euros, podeu fer comandes compartides per estalviar-vos aquesta despesa, sols cal clicar a sobre del signe + i anar afegint talles, nom i dorsals. Podeu fer una sola comanda per tot l’equip.

A tenir en compte

És obligatori que cada jugador/a tingui la samarreta de joc de la temporada, pantaló o malla i una samarreta d’entrenament.

Els pantalons i malles són les mateixes de la temporada passada, els jugadors/es que en tinguin no és necessari comprar-ho de nou. Tot i que la samarreta d’entrenament ha canviat, podeu conservar la de color blau de la temporada passada.

El xandall, la dessuadora i la samarreta de passeig, no és obligatori comprar-lo. Pel que fa al xandall, es pot comprar per separat la part de dalt i la de baix, si algú en vol comprar sols una peça.

Qui estigui interessat/da a comprar el xandall, és important fer-ho durant el període de descompte per poder estalviar el cost.

Molt Important

A partir del dia 20/10/22 s’obre un període fins al dia 1/11/22, ambdós inclosos, en el que el cost de l’equipació està bonificat, és més econòmic. Un cop passat aquest període, el cost de l’equipació serà el preu de venda al públic que figura barrat. És molt important que durant aquest període de temps feu les comandes.

Les comandes no es fabricaran immediatament, sinó que durant aquest període es farà l’acumulació de comandes per a, un cop finalitzat el període de descompte, fer la confecció i els enviaments. El temps de fabricació és de 10 dies.

És fonamental fer ràpidament les comandes, ja que tan aviat el fabricant tingui suficients comandes per iniciar la fabricació, ho farà i així es redueixen els terminis de fabricació i enviament.

Equipació oficial del Club