Botiga

La Botiga del Club

Equipació per als jugadors i jugadores del nostre club

Per fer qualsevol comanda de la botiga del club, ens ho pots fer arribar pel nostre correu electrònic info@cvroquetes.cat. T’atendrem al més aviat possible.

Temporada 2018/2019

Motxilla del Club Voleibol Roquetes

Motxilla del Club Voleibol Roquetes
Motxilla del Club Voleibol Roquetes

Preu: 20 €.

Detalls de la motxilla

Aquesta motxilla esportiva t’acompanya en les activitats diàries. Compta amb corretges encoixinades regulables per oferir alleujament a les espatlles, i dos compartiments davanters espaiosos on pots allotjar la teva roba esportiva. Finalment, no falten una petita butxaca davanter per assolir ràpidament els teus objectes més importants i un fons separat de l’altra part de la motxilla, molt útil per guardar les teves sabates de competició o entrenament. Dimensions: 48x35x24 cm.

Si esteu interessats amb la motxilla del club, us podeu posar en contacte amb (Rubèn) de la Junta del club, o al correu del club info@cvroquetes.cat. Hi ha de temps per fer la comanda de la motxilla fins el dia 1 de desembre. Tindrem una mostra al Pavelló Municipal de Roquetes.


Dessuadora del Club Voleibol Roquetes

Dessuadora del Club Voleibol Roquetes

Preu: 20 €.

Detalls de la dessuadora

Dessuadora amb caputxa bicolor de doble teixit, amb cordó en contrast ajustable, tapacostures al coll i butxaca cangur. Punt canalé amb elastà 1×1 als punts i a la cintura.

Composició

65% polièster / 35% cotó, pelfa perxada, 280 g/m².

Si esteu interessats amb la dessuadora del club, us podeu posar en contacte amb (Rubèn) de la Junta del club, o al correu del club info@cvroquetes.cat. Hi ha de temps per fer la comanda fins al dia 10 de novembre. Per a provar les talles, tindrem una mostra al Pavelló Municipal de Roquetes.


Samarreta del 25è aniversari (1993-2018)

Samarreta del 25è aniversari del Club Voleibol Roquetes (1993-2018)
Samarreta del 25è aniversari del Club Voleibol Roquetes (1993-2018)

Preu: 12 €.

Detalls de la samarreta: 

Samarreta de manega curta estampada per les dues cares per celebrar el 25è aniversari del club.


La samarreta estarà disponible al Pavelló Poliesportiu de Roquetes els dies que hi ha partits de voleibol. Si necessiteu més informació, podeu enviar un correu electrònic a info@cvroquetes.cat.